Bjelica otputovao u Italiju

Srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Bjelica otputovao je u Italiju na pripreme nacionalnog tima, pošto je brzo dobio vizu.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 20.07.2009.

19:44

Default images

Kandidati za nacionalni tim u nedelju su otputovali u Folgariju na bazične pripreme, ali je Bjelici istekla viza, tako da je u ponedeljak morao da je vadi. Univerzitetski reprezentativac dobio je vizu za samo dva i po sata u ambasadi Italije, a onda je predveče krenuo u Italiju. Očekuje se da će do ponoći stići u Folgariju.

Tim menadžer nacionalnog tima Miroslav Berić rekao je da igračima potpuno odgovaraju uslovi u Italiji.

"Pre podne kondicione treninge obavljamo u obližnjem Lavanoreu, jer je fudbalski teren u Folgariji zauzet. Ispostavilo se, medjutim, da je to bolje rešenje, jer je novi teren bolji i veći. Najvažnije je da je vreme odlično. Temperatura je oko 18 stepeni, što je idealno za terninge napolju", rekao je Berić za sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Reprezentacija će ostati u Folgariji do 2. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: