Nova istraga protiv Rasmusena

Tužilaštvo u Austriji odlučilo je da pokrene novu istragu protiv suspendovanih biciklista Mihela Rasmusena i Bernarda Kola.

Izvor: B92, AP

Ponedeljak, 18.05.2009.

15:29

Default images

Austrijski tužioci će pokušati da utvrde da li su Kol i Rasusen pomagali drugim sportistima pri dopingu pošto je navodno uređaj za razdvajanje tečnosti raznih gustina nađen u posedu Kolovog bivšeg menadžera Štefana Matšinera.

Ako se utvrdi da su optužbe tačne Rasmusen i Kol bi, po austrijskim anti doping zakonima, mogli da budu osuđeni i na zatvorsku kaznu do pet godina.

Rasmusen i Kol su kažnjeni dvogodišnjim suspenzijama za kršenje anti-doping pravila tokom “Tur D’Fransa” 2007. i 2008. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

23 h

Podeli: