Borovnjak potpisao za Vojvodinu

Dosadašnji košarkaš Beogradskog Partizana Dejan Borovnjak potpisao je ugovor sa novosadskom Vojvodinom.

Izvor: B92

Petak, 01.08.2008.

01:43

Default images

Borovnjak, koji je bio član ekipe 'crno-belih' koja je osvojila četiri titule, dve NLB lige i Kup Radivoja Koraća u poslednje četiri sezone, nije bio zadovoljan finansijskom ponudom prvaka i odlučio je da promeni sredinu. Rođen je 1. aprila 1986. godine, visok je 209cm, igra na poziciji krilnog centra.

U Partizanu je bio od 1998. do 2008. godine, a pored seniorskih osvajao je titule prvaka države u pionirskoj i kadetskoj konkurenciji.

Prethodne sezone je u NLB Ligi igrao u proseku 10 minuta, postizao po četiri poena uz tri skoka, u domaćem prvenstvu imao je skoro identičnu statistiku, a u 20 mečeva Evrolige u kojima je ulazio u igru ostajao je na parketu u proseku pet minuta, uz po jedan poen i jedan skok.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: