Viktor se vratio sa ivice ambisa, pa izgubio duplom greškom!

Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u drugo kolo Mastersa u Majamiju, pošto je bolji od njega u tri seta (6:3, 6:7, 7:6) bio mladi Denis Šapovalov.

Izvor: PT

Četvrtak, 22.03.2018.

18:34

Viktor se vratio sa ivice ambisa, pa izgubio duplom greškom!
Photo by Francois Nel/Getty Images

U veoma čudnom meču srpski igrač uspeo je da spasi pet meč lopti, odnosno tri uzastopne kod rezultata 1:1 u setovima i 5:4 u trećem.

Troicki je pre toga toga gubio sa 5:1 u odlučujućem setu, ali je iskoristio pad koncentracije Kanađanina i vratio se u meč.

Kako je uspeo da se spasi i da izjednači na 5:5, meč je ubrzo otišao u drugi taj-brejk. Za razliku od prvog, sada je Šapovalov bio bolji i posle dva sata i 29 minuta igre prošao u narednu rundu.

Troicki nije odigrao loš meč protiv Kanađanina, međutim u poslednjem setu nije uspeo da održi potreban nivo koncentracije kako bi savladao Šapovalova.

Kanađanin je prvi set dobio relativno lako (6:3), da bismo potom u drugom videli veliku borbu. Troicki je prvi napravio brejk, ali je odmah u narednom gemu izgubio prednost.

Kako su obojica do kraja seta čuvali svoj servis, pobednika seta je odlučio taj-brejk. Viktor je u njemu bio bolji i zasluženo je došao do izjednačenja 1:1.

Šapovalov će u narednom kolu igrati protiv 24. nosioca Damira Džumhura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: