Donald: Ponosan sam; Jovičić: Ako u Moskvi postignemo gol...

Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić rekao je da veruje da njegova ekipa može da odigra još bolje u revanšu protiv moskovskog CSKA.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 13.02.2018.

23:12

Donald: Ponosan sam; Jovičić: Ako u Moskvi postignemo gol...
Starsportphoto

"Teška utakmica za nas protiv odlične ekipe CSKA. Ovo je pozitivan rezultat pred revanš u Moskvi. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Možemo još mnogo bolje, ali, opet, ovo je prva takmičarska utakmica posle teških priprema. Mislim da imamo dosta vremena da se uigramo pred revanš i pružimo još bolju partiju", rekao je Jovičić novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Crvene zvezde i moskovskog CSKA odigrali su u Beogradu nerešeno 0:0 u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope.

"Imali smo šanse da postignemo gol, ali šta je tu je, to je prošlo. Treba da se što bolje pripremimo za revanš u Moskvi", rekao je Jovičić i dodao veruje da će crveno-beli u revanšu pružiti istu partiju u defanzivi, a da će napadački odigrati bolje.

Popularni Bakula je naveo i da CSKA uvek igra isto, bez obzira da li igra na svom ili gostujućem terenu.

"Nema velike razlike, oni traže posed lopte i igraju isto i kod kuće i na strani. Sigurno će nama biti teže, ali ako postignemo gol imaćemo veliku šansu da prođemo u narednu fazu Lige Evrope", rekao je Jovičić.

I Mičel Donald se složio da je njegova ekipa odigrala dobar meč i da ima pozitivan rezultat posle prvog meča.

"Zadovoljni smo, odigrali smo dobru utakmicu. Imali smo dobre šanse, imali su i oni, ali to je normalno kad igraš protiv dobre i iskusne ekipe... Možemo da budemo zadovoljni onim što smo uradili večeras".

Donald je naveo i da je ponosan na ekipu koja je, kako je rekao, "dala sve od sebe".

Revanš će se igrati u sredu, 21. februara u Moskvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: