Vakulko: O ponudi Partizana sam razmišljao minut

Ukrajinac Juri Vakulko rekao je da je o dolasku u Partizan razmišljao samo minut i istakao da veruje da može da pomogne crno-belima.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 24.01.2018.

11:33

Vakulko: O ponudi Partizana sam razmišljao minut
StarSport

"Kada sam saznao za ponudu Partizana, razmilšljao sam samo jedan minut. Verujem da ću pomoći Partizanu da osvoji trofeje i da što bolje napreduje u Ligi Evrope", rekao je dvadesetogodišnji Vakulko na predstavljanju u Beogradu.

Vakulko je u Partizan stigao kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Dnjeprom. Potpisao četvorogodišnji ugovor i nosiće dres sa brojem 14.

"Upoznao sam se trenerom, već sam imao već jedan trening i shvatam njegove zahteve. Nadam ću to da opravdam očekivanja… Očekujem pobede kluba", rekao je Vakulko i dodao da je veoma zadovoljan ambijentom i atmosferom u klubu.

Ukrajinski vezni fudbaler je naveo da je pratio igre Partizana i da je gledao dve utakmice protiv Dinama iz Kijeva u Ligi Evrope.

"Bile su to utakmice u kojima su klubovi bili na istom nivou, samo je Dinamo imao malo više sreće", rekao je on.
StarSport
Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev naveo je da veruje da će Partizan biti odskočna daska Vakulku za.veliku karijeru.

"Reč je o, verujte mi, velikom transferu, budućem A reprezentativcu, trenutno kapitenu mlade selekcije, momku koji mnogo obećeva i za čiju naklonost smo se borili. Retko kada se dešava da sami igrači iz jednog kluba imaju neverovatnu želju da neki igrač potpiše, tako je bilo u njegovom slučaju. Od prvog trenutka kada su ga videli konstatno sam imao pitanja da li će i kada će Juri potpisati, to dovoljno govori", rekao je Iliev.

"Verujem da će da ide samo uzlaznom putanjom i da će Partizan i njemu biti odskočka daska za veliku karijeru", dodao je on.

Vakulko će u toku dana zajedno sa ekipom otputovati na pripreme na Kipar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: