GTR se ne predaje – murali se vraćaju na BG zidove

Navijačka grupa Partizana "Grobarski treš romantizam" krenula je u obnovu uništenih murala.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.01.2018.

11:19

GTR se ne predaje – murali se vraćaju na BG zidove
SS/Facebook/Grobarski treš romantizam

Tokom noći između petka i subote nepoznati počinioci uništili su murale grupe navijača Partizana ‘Grobarski treš romantizam’.

Veći deo grada naše prestonice ukrašavali su murali, na kojima su se nalazili poznati navijači i igrači Partizana, ali su vandali odlučili da unište remek dela urbane umetnosti.

Uništeni su murali nastradalom košarkašu crno-belih Harisu Brkiću, i fudbaleru Draganu Manceu, kao i poznatim navijačima Partizana, Duško Radović, a vandalizma nije bio pošteđen ni legendarni glumac Zoran Radmilović.

Samo dan kasnije "Gorbarski treš romantizam" krenuo je u obnovu "grafita", a među prvim je obnovljen mural Dušku Radoviću. Počeli su polako da se otkivaju detalji šta se dešavalo te noći u Beogradu.

Stariji bračni par napadnut je u centru Beograda tokom uništavanja murala poznatih navijača Partizana.

Više o napadu na građane od strane vandala u petak pročitajte na našim INFO stranama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: