Klop: Izgubili smo, ali i nismo – osvojili smo bod

Menadžer Liverpula Jirgen Klop nije imao konkretan odgovor zašto je njegov tim ispustio tri gola prednosti u Sevilji.

Izvor: AK

Utorak, 21.11.2017.

23:08

Klop: Izgubili smo, ali i nismo – osvojili smo bod
Foto: Getty images

"Redsi" su za pola sta poveli 3:0 na Ramon Sančes Pishuanu, bili na korak od osmine finala Lige šampiona, ali su sve "prosuli" u drugom poluvremenu.

Sevilja je u roku od devet minuta smanjila na 3:2 preko Hisama ben Jedera, da bi u 90. Gvido Pisaro dotukao šokirane Engleze.

"Odlično prvo, ne tako dobro drugo poluvreme. Prestali smo da igramo fudbal u drugih 45 minuta. Bili smo puni samopouzdanja u prvom, a posle smo često kasnili, cela formacija. Pravi problem je bio što smo prestali da igramo. Moramo završiti meč na vreme. Postali smo pasivni, previše smo se povukli. Izgubili smo, ali i nismo, osvojili smo bod", rekao je Klop.

Kolo pre kraja grupne faze LŠ Liverpul je i dalje lider Grupe E sa devet bodova, jednim više od Sevilje, a dva od Spartaka. U poslednjem kolu Moskovljani gostuju na Enfildu, dok Sevilja ide u Maribor.

U međuvremenu, "redsi" dočekuju Čelsi u derbiju 13. kola engleske Premijer lige naredne subote.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: