Real Madrid želi Ognjena Kuzmića!

Španski velikan Real Madrid navodno pregovara sa Crvenom zvezdom u vezi sa transferom Ognjena Kuzmića, prenose španski mediji.

Izvor: AK

Nedelja, 25.06.2017.

13:15

Real Madrid želi Ognjena Kuzmića!
Foto: StatSport

Kuzmić je protekle sezone prosečno beležio 9,4 poena uz sedam skokova u Evroligi i bio najkorisniji igrač januara u celom takmičenju.

Španci navode da je Real spreman da raskine ugovor sa Otelom Hanterom kako bi oslobodio prostor za dolazak centra Zvezde.

Osim Reala, za Kuzmića je navodno zainteresovana i Unikaha, ali samo ukoliko drugi Srbin iz ovog tima Dejan Musli odluči da napusti Malagu.

Sa 215 centimetara predstavlja jednu od najtežih prepreka u reketu u elitnom takmičenju, a već ima iskustva iz Španije gde je proveo dve sezomne u Unikahi i jednu u Huventudu.

U Zvezdu je došao prošlog leta posle loše sezone u grčkom Panatinaikosu, a nekoliko godina je igrao u NBA ligi za Golden Stejt Voriorse.

Kuzmić nije jedini igrač Zvezde interesantan evropskim klubovima, na ceni su i Stefan Jović, Čarls Dženkins i Luka Mitrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: