Lajpcig uništava snove Forsbergu

Agent krilnog napadača Lajpciga Emila Forsberga optužio je nemački klub da mu uništava snove jer mu ne dozvoljava transfer.

Izvor: AK

Nedelja, 25.06.2017.

09:13

Lajpcig uništava snove Forsbergu
Foto: Getty image

Lajpcig je doveo Forsberga za tri miliona evra iz Malmea 2015. godine dok je bio u Cvajti, a Šveđanin je postigao osam golova uz 19 asistencija na 31 utakmici prošle sezone u Bundesligi.

Za 25-godišnjeg igrača su navodno zainteresovani Arsenal i Liverpul, ali Lajpcig ne želi da ga pusti jer se plasirao u Ligu šampiona.

"Nikada nisam doživeo arogantniji stav od ovoga..Emil želi da napravi naredni korak u svojoj karijeri. Moraće da žive sa činjenicom da mu uništavaju snove. Nisu ga doveli za 15 miliona evra nego za tri, on je potpisao novi ugovor i vratio im deset puta više", rekao je agent Hasan Čentinkaja.

Sportski direktor Lajpciga izjavio je nedavno da klub ovog leta ne želi da proda svoje najbolje igrače i time doveo u pitanje Forsbergov odlazak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: