"Šahisti Zvezde na putu stare slave"

Direktor šahovskog kluba Crvena zvezda Dragoljub Raičević ocenio je da su šahisti crveno-belih definitivno na putu povratka na staru slavu.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.11.2016.

23:21

Getty images

Oni su na Kupu šampiona Evrope u Novom Sadu završili na deobi od 12. do 17. mesta,

"Posle vise od 30 godina vratili smo se na medjunarodnu scenu, rezultat u Novom Sadu je odličan, u konkurenciji 62 ekipe mi smo bili medju prvih 17 sa četiri pobede, jednim nerešenim i dva izgubljena meča", rekao je Raičević na konferenciji za medije.

Staru slavu šahista Crvene Zvezde, prema njegovim rečima, vraćaju velemajstori i osvajači brojnih trofeja Dejan Antić, Boško Abramović, Stefan Djurić, Radomir Govedarica, Saša Veličković i Borko Vujačić.

Prethodno, dve nedelje ranije, crveno-beli šahisti su izborili ulazak u Prvu ligu Srbije, nakon potpune dominacije nad 14 ekipa u Premijer ligi Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: