Ivanović: Ova ekipa zaslužuje plasman na SP 2018

Branislav Ivanović veruje da dueli sa Moldavijom i Austrijom neće ništa odlučiti, već u oktobru naredne godine kada će biti poznati putnici na SP u Rusiji.

Izvor: SM

Ponedeljak, 03.10.2016.

16:26

Ivanović: Ova ekipa zaslužuje plasman na SP 2018
StarSport

"Dugačak je ciklus od dve godine. Trebalo bi da nam sledeći oktobar bude presudan i da odlučujemo o plasmanu u Rusiji. Do tog oktobra moramo da odradimo ovaj, a onda novembar i praktično celu godinu sledeću. Moramo da izadjemo još bolji, ova ekipa zaslužuje plasman na Svetsko prvenstvo", rekao je Ivanović novinarima u SC FŠ u Staroj Pazovi.

Defanzivac Čelsija dodao je da bi bod protiv Republike Irske dobio na značaju, ukoliko bi Srbija ostvarila pobedu u Moldaviji u četvrtak.

"Tri boda protiv Moldavije su ista ona tri boda kao i protiv Austrije. Nama je potrebno da iz svake utakmice kupimo bodove. Reprezentacije koje zabeleže pobede protiv Moldavije i Gruzije mogu da računaju na plasman na Svetsko prvenstvo".

Ivanović ističe da bi trijumf u Kišinjevu doneo potrebno samopouzdanje pred meč sa Austrijom u Beogradu.
StarSport
"U reprezentativnom fudbalu svi imaju kvalitet i igraju na neku kartu. To je nešto što fudbal čini zanimljivim. Favoriti smo protiv Moldavije i pobeda nam je bitna da bismo dobili na samopouzdanju".

Napadač Filip Kostić rekao je da bi sve sem pobede u Moldaviji bio veliki neuspeh.

"Očekuje dve teške utakmice u jako bitnoj nedelji za nas. Očekujem tri boda u Moldaviji, iako nijedan protivnik u grupi nije lak", rekao je Kostić i potom se osvrnuo na utakmicu sa Austrijancima, čije igrače dobro poznaje iz Bundeslige.

"Pratio sam ih na Evropskom prvenstvu, znam ih dosta. Igrao sam sa Klajnom i Harnikom u Štutgartom, kvalitetni su igrači. Potrudiću se da postignem gol i nastavim niz", izjavio je strelac prvog gola Srbije u kvalifikacijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: