Subota, 23.07.2016.

23:40

Grobari KiM: Ostavke ili protesti

Navijači FK Partizan sa Kosmeta pozvali su odgovorne u Upravi da podnesu ostavke posle istorijskog neuspeha i ispadanja na startu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor:

Grobari KiM: Ostavke ili protesti
StarSport

Crno-beli su sinoć eliminisan od poljskog Zaglembja na penale 4:3, pošto su oba meca završena bez golova.

"Iako smo mesecima upozoravali na štetnost po klub Uprave u sastavu: Milorad Vučelić, Mile Jovičić, Ivan Ćurković, Vladimir Vuletić, Miloš Vazura, iako su imenovani bili glavni uzroci istorijskog posrnuća i blamaže FK Partizan u domaćim takmicenjima, uspeli su da "zadrže fotelje“ u našem voljenom klubu ucenama, obmanama i kršenjem Statuta FK Partizan", navodi se u saopštenju dostavljenom Tanjugu,

Kako se sitiče, spomenuti su Partizan koristili za bogaćenje, dok su u klub stigli igrači "sumnjivog" kvaliteta.

"Pod plaštom borbe za FK Partizan, izborili su se za dodatno urušavanje kluba i lično bogacenje aranžmanima u ovom prelaznom roku, gde su dovodjeni igrači sumnjivog kvaliteta za ogroman novac, čime se povećao dug FK Partizan".

Zato je, kako navode navijači sa Kosmeta, Partizana sada u najtežoj situaciji od osnivanja.

"FK Partizan se trenutno nalazi u najtežoj situaciji od osnivanja, sa višemilionskim dugom, skupocenim i nekvalitetnim timom, trenerom početnikom, sportskim direktorom diletantom, a svemu tome su uzrocnici Milorad Vučelic, Mile Jovičić, Ivan Ćurković, Vladimir Vuletić, Miloš Vazura, Ivica Iliev i Ivan Tomić, jer je sve ovo rezultat njihovog (ne)rada".

Navijaci crno-belih su zbog svega navedenog pozvali Upravu kluba da u najkraćem mogućem roku podnesu neopozive ostavke, a u slučaju oglušenja najavljuju protestne aktivnosti.

"Ukoliko se navedeni ogluše o naš zahtev, najavljujemo protestne aktivnost u toku sledeće nedelje koje ce potrajati sve dok navedeni ne napuste klub. O datumu i vremenu početka protestnih aktivnosti ćemo naknadno obavestiti javnost", zaključuje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

19 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: