Mršić: Da imamo navijače kao Zvezda i Partizan...

Trener Cedevite Veljko Mršić ističe pred prvi meč polufinalne serije ABA lige da veoma respektuje Crvenu zvezdu.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 14.03.2016.

18:13

Mršić: Da imamo navijače kao Zvezda i Partizan...
Starsport

"Čestitam Zvezdi na dobrim igrama ove sezone u Evroligi. Dolazimo da odigramo dobru utakmicu, a prvi put u istoriji ABA lige u plej-ofu se sastaju dve ekipe iz Top16 faze Evrolige i to sve svemu govori da će biti jako dobro i zanimljivo. Želimo da se vratimo u Zagreb sa pobedom".

Mršić je kazao da njegovi igrači misle samo na bitku na terenu, bez obzira na priče o učesniku Evrolige naredne sezone.

"Mi smo sportisti i mislimo samo na teren. Ostvarili smo cilj, želimo da napravimo najveći uspeh. Šta će biti to je politika".

Prema njegovim rečima, biće teško igrati u atmosferi u Beogradu.

"Zvezda ima veliku prednost u odnosu na nas. Nekoliko utakmica u Evroligi bili su u ponoru, ali ih je publika vraćala. Moderni sport ne pamti da cela dvorana navija za Crvenu zvezdu, a takav slučaj je i sa Partizanom. Teško je reći kakva bi situacija bila da mi imamo takve navijače", naveo je Mršić.

Centar gostiju Miro Bilan očekuje tešku polufinalnu seriju.

"Nismo u najboljoj formi, u kakvoj smo bili pre dva meseca. Moraćemo da ponovimo naše najbolje partije da bismo parirali odličnoj Zvezdi. Moramo da držimo dobar ritam svih 40 minuta, uz dobru odbranu, to je put u pohodu na pobedu", zaključio je Bilan.

Utakmica između Crvene zvezde i Cedevite igra se u utorak od 18.45 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: