UEFA: Pet mečeva JSL sumnjivo

Evropska fudbalska unija je prethodnih meseci sprovela istragu sumnjivih utakmica u Jelen Superlige i pronašla je pet slučajeva ilegalnih radnji.

Izvor: JT

Ponedeljak, 01.06.2015.

08:42

Default images

Kako prenose „Večernje novosti“, istraga je sprovedena uz pomoć Interpola i Europola, a u najmanje tri od pet slučajeva pominju se dueli koje su fudbaleri OFK Beograda igrali na svom stadionu na Karaburmi.

Komesar za integritet Fudbalskog saveza Srbije Milivoj Mirkov u ponedeljak će prezentovati članovima Izvršnog odbora detalje iz tih izveštaja, a zanimljivo je da je samo jedan od njih otkucan na 40 strana.

U njemu se do najsitnijih detalja prenose zapažanja posmatrača sa pojedinih mečeva, prema nekim informacijama radi se o mečevima OFK Beograd – Borac Čačak (1:0) od 21. marta i jednom meču Spartaka iz Subotice, dok su preostala tri duela za sada pod velom tajne.

U svakom slučaju, ljudi iz Izvršnog odbora će biti prvi koji će saznati koji su mečevi pod sumnjom u Srbiji, kao i da li za te sumnje postoje i čvrsti dokazi. Poseban segment istrage UEFA biće i podatak da su neke utakmice bile predmet sumnjivih uplata i munjevitog menjanja kvota u svetskim kladionicama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: