Subota, 22.11.2014.

21:44

Van Gal: Pobeda u pravom trenutku

Menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal oduševljen je trijumfom nad Arsenalom istakavši da je "fantastična pobeda u pravom trenutku".

Izvor: AK

Default images

Junajted je sa 2:1 slavio na Emiratima i ostvario prvu pobedu u gostima ove sezone.

"Na kraju smo se mi smejali, ali zamislite da je Arsenal postigao gol iz jedne od 4-5 šansi u prvom poluvremenu koliko bi to promenilo meč", rekao je Van Gal.

Junajted je u prvom poluvremenu spasao David de Hea sa nekoliko sjajnih intervencija, da bi u nastavku slavili autogolom Kirana Gibsa i pogotkom Vejna Runija iz kontranapada.

"Oni su imali pet velikih šansi, ali smo i mi imali prilike u finišu poluvremena. Nisu bile toliko velike, ali smo takođe mogli da damo gol. Nemamo samopouzdanje u prvom poluvremenu, moramo da stvaramo šanse. Nisu me iznenadili golovi u drugom poluvremenu. Nisam bio zadovoljan posedom lopte, ali smo to popravili", rekao je menadžer Junajteda.

"Crveni đavoli" su ostvarili prvu pobedu na gostovanjima u sezoni, i prvu posle više od sedam meseci.

"Igrači su uzbuđeni ali ovo je samo jedna pobeda. Moramo to da potvrdimo novim trijumfima, a tada možemo reći da imamo duh i početi da gledamo napred, a ne nazad", zaključio je Van Gal.

Holanđanin je potvrdio da je Luk Šo povredio skočni zglob, razočaran je novom u nizu povreda svojih igrača, ali nije obnovio raniju.

Junajted je sada četvrti na tabeli Premijer lige sa 19 bodova, 13 manje od lidera Čelsija. U sledećem kolu dočekuje Hal Siti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: