Ančeloti: Mesi? Napravićemo mesta

Trener Real Madrida uključio se u početak sage – "Odlazak Lionela Mesija iz Barselone", rekavši da bi doveo Argentinca u Madrid.

Izvor:

Petak, 21.11.2014.

18:22

Default images

Četvorostruki osvajač Zlatne lopte nagovestio je u nedavno da bi u budućnosti mogao da napusti Blaugranu, u kojoj je već 14 godina, ali je malo verovatno da će krenuti stopama Luiša Figa.

"Da li bi za Mesija bilo mesta u Real Madridu? Svi veliki timovi imaju mesta u ekipi za kvalitetne igrače", rekao je Ančeloti.

Iako se večiti rival nalazi među klubovima koji su u stanju da isplate otkupnu klauzulu za Mesija (četvrtinu milijarde evra), čini se da će najbolji igrač u istoriji Katalonaca, ako bude odlazio, ipak izabrati neku drugu sredinu.

A vi saznajte da li Argentinac može da se kupi i kolika je kompletna računica.

Ukoliko bi ipak došlo do ovog neverovatnog, i vrlo verovatno novog najvećeg transefa u istoriji fudbala, to bi značilo da će, takođe, večiti rivali – Kristijano Ronaldo i Mesi zaigrati u istom timu. Portugalac i Argentinac dominiraju svetskim fudbalom u poslednjoj deceniji.

Od 2007. godine nagrada za zvanje najboljeg igrača menja vlasnika samo između njih dvojice, a sva je prilika da će nekadašnja zvezda Mančester Junajteda u januaru stići do svoje treće.
Beta/AP Photo/Jon Super
Iskusni Italijan osvrnuo se i na nedavnu priču Manuela Nojera, kada je golman Bajerna iz Minhena rekao da "neće osvojiti Zlatnu lotpu jer se ne slika u donjem vešu", aludirajući na Ronalda. Njega je podržao i saigrač Šabi Alonso, koji je pre sam start sezone prešao među Bavarce upravo iz aktuelnog prvaka Evrope, ali se Ančeloti ne slaže s njima.

"Šabi deli mišljenje manjine da Ronaldo neće osvojiti Zlatnu loptu. Izgleda da ljudi zaboravljaju da je on postigao 17 golova prošle sezone u Ligi šampiona. Ako hoćete, možemo da diskutujemo o kandidatima za sledeću sezonu, pošto je ove to iluzorno činiti", jasan je Ančeloti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: