Milanović: Menjao bih prolaz za bod

Trener Rada Milan Milanović kaže da je zadovoljan pobedom protiv Crvene zvezde i prolaskom u četvrtfinale Kupa, ali da bi menjao prolaz za bod u prvenstvu.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 29.10.2014.

15:44

Default images

"Zadovoljan sam prolaskom, igrali smo dobro, osim greške (Delimira) Bajića, a imali smo i mnogo sreće. Dobro smo igrali, kontrolisali igru do gola. Posle toga smo se povukli, oni su nas pritiskali a mi smo se znalački odbranili do kraja", rekao je Milanović za televiziju Arenasport.

Rad se plasirao u četvrtfinale Kupa Srbije pošto je na stadionu Obilića na Vračaru pobedio Crvenu zvezdu sa 1:0 golom Slavka Perovića u 51. minutu.

Rad će za vikend u prvenstvu igrati protiv Zvezde.

"Pohvalio bih igrače i navijače. Menjao bih ovaj prolaz za bod u prvenstvu, ali nema veze i ovo je slatko", rekao je Milanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: