Petar Škuletić - gol na 93 minuta

Petar Škuletić, napadač Partizana, postigao je dva gola na gostovanju 'crno-belih' u Kragujevcu i stigao do proseka od jednog gola na 93 minuta.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.09.2014.

18:38

Default images

Drugi pogodak u duelu sa Radničkim bio mu je 11. na 12 utakmica od početka sezone. Škuletić je na terenu proveo ukupno 1029 minuta.

Crnogorski internacionalac koji je seniorsku karijeru i započeo u Humskoj je na šest ligaških mečeva postigao šest golova, dva u duelu sa kragujevačkim Radničkim, po jedan u utakmicama sa Radničkim iz Niša, Donjeg Srema, Rada i Čukaričkog.

Zanimljivo je da je Škuletić bio strelac u svim kolima kvalifikacija za evropske kupove, gol HB Torshavnu, po dva Ludogorecu i Neftčiju.

Jedini klubovi sa kojima je Partizan u ovoj sezoni igrao, a kojima Petar Škuletić nije dao gol su Voždovac i Totenhem. U duelu sa Englezima u Ligi Evrope nije ga bilo na terenu zbog isključenja u Bakuu. Protiv Voždovca je proveo svih 90 minuta na terenu.

Prošle sezone je u ukupno 38 utakmica za Vojvodinu i Partizan bio strelac 16 puta, u sezoni 2012/13 je za niški Radnički i Vojvodinu postigao četiri gola na 19 mečeva.

Godinu dana ranije je na 27 utakmica četiri puta bio strelac.

Ove sezone ima bolji učinak nego ikada ranije a 'crno-bele' do kraja jeseni očekuje još najmanje 15 utakmica, Škuletić ima pravo nastupa na 14 (devet u Jelen Superligi, četiri u Ligi Evrope, najmanje jednu u Kupu Srbije).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: