Stojev Nikoliću: Nije sve u novcu

Nastavljen je mali psihološki rad trenera Partizana i Ludgoreca pred dvomeč kvalifikacija za LŠ, Stojčo Stojev odgovorio je Marku Nikoliću.

Izvor: AK

Utorak, 29.07.2014.

16:08

Default images

Trener Partizana je pred put u Bugarsku naglasio bogatstvo rivala, na šta mu je kolega odgovorio da nije uvek najvažniji novac.

"Želim i ja njima da budu milioneri. I Lacio je bogatiji od nas pa smo ga pobedili u LE (1/16 finala, prim. aut). Novac nije uvek najvažniji faktor utakmice", rekao je Stojev.

Ludogorec je prošle sezone eliminisao Partizan u istoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona duplom pobedom, pa smatra da crno-beli žele revanš.

"Normalno je da će utakmice da se razlikuju u odnosu na prošlu sezonu, Partizan ima dosta novih igrača. Ali to je dobar tim, taktički odličan, koji veoma dobro stoji u polju. Biće ovo ozbiljan duel", rekao je trener Ludogoreca.

Bugarski šampion je u krizi, remizirao je u poslednja tri meča.

"Pokušavam da napravim pravu analizu onoga što se dogodilo na prethodnim utakmicama, kako bi mirno izašli iz ove situacije i spremili se za naredni meč. Imamo dosta razloga da osećamo samopouzdanje. Imamo mnogo profesionalaca koji znaju da se nose sa težinom situacije i igračima Partizana", zaključio je Stojev.

Tim iz Razgrada će u prvom meču biti oslabljen neigranjem petorice protimaca, od koji su trojica standardni defanzivci, a jedan važan vezni igrač.

Ludogorec dočekuje Partizan u sredu od 20 časova u Razgradu, a crno-beli su u Bugarsu stigli u utorak popodne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: