Hamilton: Nije samo loša sreća

Vozač Mercedesa Luis Hamilton bio je veoma razočaran posle odustajanja u kvalifikacijama za Veliku nagradu Mađarske.

Izvor: SV

Subota, 26.07.2014.

20:27

Default images

Britanac je morao da napusti sesiju zbog paljenja motora, tako da će startovati sa 21. pozicije na trci koja se vozi u nedelju.

“Motor je umro, mislio sam da mogu da stignem do boksa, bio sam blizu i mislio sam da može da se popravi... U sledećem trenutku pogledao sam u retrovizor i video vatru. Ovo što se dešava nije više samo loša sreća“, rekao je Hamilton.

Bivšem šampionu Formule 1 ovo je druga uzastopna trka na kojoj nije završio kvalifikacije, prethodno je u Nemačkoj doživeo udes, ali je ipak stigao do pobedničkog postolja, bravurozno vožnjom na stazi Hokenhajm.

Iskreno, ne znam šta bih mogao da uradim sutra, staza je takva da su preticanja teška i mislim da će mi biti veoma teško da stignem do prvih deset, da ne govorim o poziciji u prvih pet. Verovatno ću ostati preko 20 poena iza Nika, ali sezona je duga, daću sve od sebe“, zaključio je Hamilton.

Vodeći u generalnom plasmanu je Niko Rozberg sa 190 poena, koji je osvojio pol poziciju u Mađarskoj, 14 manje ima Hamilton, a treću poziciju zauzima debitant Danijel Rikardo sa 106 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: