Finiksu prednost za Lebronov potpis

Ovog leta će verovatno prva tema većine košarkaških vesti biti pitanje gde će Lebron Džejms, a u trku za njegov potpis uključili su se i Finiks Sansi.

Izvor: SV

Nedelja, 29.06.2014.

20:10

Default images

Prema izvorima portala Yahoo Sports, franšiza koja je nedavno draftovala Bogdana Bogdanovića želi da najvećoj zvezdi NBA lige ponudi opciju da do kraja karijere ostane u klubu, koji bi mu ponudio dva ugovora sa maksimalnom platom.

Ono što predstavlja moguću prednost Finiksa u budućim pregovorima je da ima dovoljno prostora u budžetu da dozvoli Džejmsu predlaganje još jedne zvezde, kojoj bi takođe bio ponuđen maksimalni ugovor.

U ovoj opciji se pominje i mogućnost da Lebronovim putem krene i Karmelo Entoni, koji je odlučio da izađe iz ugovora sa Njujork Niksima.

Sa dva superstara, te trenutnom okosnicom koju čine Erik Bledso, Goran Dragić i Majls Plamli učinili bi Sanse posle dugo vremena kandidatom za titulu, a u prilog Džejmsovom eventualnom dolasku u Finiks ide i činjenica da on i Bledso imaju istog menadžera, Riča Pola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: