Bandić: Cibona postaje Lokomotiva

Gradonačelnik Zagreba Mirko Bandić najavio je da će Cibona promeniti ime u Lokomotiva i da će u timu imati igrače iz “svoje proizvodnje“.

Izvor: SV

Četvrtak, 19.06.2014.

21:02

Default images

Čelnik glavnog grada Hrvatske je prethodno istakao da će grad preuzeti brigu o klubu koji ima velike finansijske probleme.

“Cibona ili Lokomotiva, kako će se sutra zvati, će dobiti novca koliko situacija nalaže i koliko bude kvaliteta domaćih igrača. Nećemo da živimo u iluziji, nismo ni Lejkersi ni Portland, mi smo Cibona“, rekao je Bandić.

Zbog nemogućnosti da ispuni obaveze, Cibona je odustala od takmičenja u Evroligi.

Svaka čast Afroamerikancima, poluprofesionalcima, svaka čast menadžerima koji su dobro živeli na prodaju tih igrača Ciboni na tri ili šest meseci. Ne treba to Ciboni, ne treba to Zagrebu, a ni Hrvatskoj... Živimo u Zagrebu 2014. godine, kada ljudi teško žive“, dodao je Bandić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: