Prosinečki: Vidimo se u Humskoj

Legenda i bivši trener Crvene zvezde Robert Prosinečki doći će u Beograd predstojećeg vikenda kako bi posmatrao večiti derbi na stadionu Partizana, piše Žurnal.

Izvor:

Četvrtak, 24.04.2014.

14:12

Default images

Tim iz Ljutice Bogdana, pred subotnje gostovanje u Humskoj, ima šest bodova više od crno-belih, a do kraja trke ostalo je još pet kola.

"Dolazim u Beograd. Ako nađem ulaznicu, eto me na stadionu u subotu", kroz smeh poručuje iz Zagreba za "Sportski žurnal" Robert Prosinečki.

Zvezda je dve poslednje pobede na gostovanjima u večitim derbijima ostvarila upravo pod palicom člana legendarne generacije, koja je postala prvak Evrope i sveta.

"Titula bi mnogo značila. Znam da ne bi odnela sve finansijske muke, ali bi se lakše disalo prekidom dominacije Partizana. Blizu smo, verujem da ćemo i zadržati prednost. I da se sredi oko evro licence, svakog leta je dramatično. Vidimo se u Beogradu za koji dan, dolazim da ispratim Zvezdinu šampionsku pobedu", zaključio je popularni 'Žuti' priču za 'Žurnal.

Najveći derbi srpskog fudbala na programu je u subotu od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: