Partizan želi Marka Nikolića?

Vuk Rašović sve je bliži odlasku sa klupe Partizana, a prema pisanjima Večernjih novosti i Žurnala "crno-beli" su već zvali Marka Nikolića, trenera Vojvodine.

Izvor: B92, Veèernje novosti

Ponedeljak, 04.11.2013.

23:45

Default images

Nikolić je letos preuzeo novosadski tim, sa kojim je igrao sjajno u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a koja sa Crvenom zvezdom u stopu prati šampiona.

Međutim, Nikolić navodno ne želi da napusti "Karađorđe" pre kraja jesenjeg dela prvenstva, pa bi Rašović mogao da ostane u Humskoj do decembra.

S obzirom da je Vojvodina ovih dana dobila i novu upravu, postoji mogućnost da Nikolić potpuno odbije ponudu iz Humske. Osim toga, ponuda Partizana nije jedina koja je stigla na Nikolićevu adresu.

U tom slučaju, Rašovića, ako ode, mogli bi da naslede Ljubinko Drulović, Ljubiša Tombaković ili Slobodan Krčmarević, o čemu poslednjih dana spekulišu beogradski mediji.

"Nismo razgovarali o statusu trenera. Imaćemo sednicu Upravnog odbora u utorak ili sredu, u zavisnosti od toga kada budemo u mogućnosti da se okupimo, pa ćemo videti", rekao je potpredsednik Partizana Raša Babić.

Partizan je posle 11 kola prvi u JLS sa 21 bodom, jednim više od Crvene zvezde i Vojvodine, a u sledećem kolu 9. novembra dočekuje Donji Srem, verovatno pred praznim tribinama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: