Smit: Srbi bili nasilni u tunelu

Mladi fudbaler Totenhema Adam Smit izjavio je da je mlada selekcija Engleske preživela 'noćnu moru' u Kruševcu, ali da ih je to učinilo jačim.

Izvor: AK

Utorak, 05.02.2013.

10:13

Default images

Engleska je eliminisala Srbije u baražu za U21 EP, a dvomeč je obeležio incident u revanšu u Kruševcu koji je umalo prerastao u fizički obračun dve strane.

Smit je istakao da je još tokom zagrevanja publika vređala igrače Engleske, te da su čak srpski igrači u tunelu pre početak meča "bili nasilni".

“Bilo je to najgore iskustvo u mojoj karijeri, da budem iskren i u životu. Ne bih voleo da ponovo doživim nešto slično. Ali pomoglo nam je da ojačamo kao tim, podiglo je naš duh jer smo se držali zajedno”, rekao je Smit.

Nakon meča u Kruševcu Englezi su Srbiju optužili za rasizam navijača, te nasilničko ponašanje igrača.

UEFA je suspendovala Toma Insa i Stivena Kalkera sa jednim, odnosno dva meča suspenzije, suspendovano je i nekoliko reprezentativaca Srbije, dok je FSS kažnjen sa oko 80.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: