Hauard: Sve me boli

Turneja Los Anđeles Lejkersa od sedam gostovanja počela je loše, više od poraza od Finiks Sansa (92:86), "jezeraša" je više poremetila povreda Dvajta Hauarda.

Izvor: AK

Četvrtak, 31.01.2013.

16:52

Default images

Najbolji centar NBA lige je napustio parket pet minuta pre kraja meča zbog povrede ramena.

"Veoma je nateklo. Boli me sve na desnoj strani mog tela, boli mnogo. Ne želim da propustim ni jedan meč, ali ne želim ni da pogoršam povredu, videćemo kada ću biti spreman", rekao je Hauard.

Hauard je prvi put rame povredio 4. januara u gradskom derbiju protiv Klipersa, pauzirao je tri meča pokušavajući da dovoljno ojača mišiće ramena.

Potom se ponovo povredio u drugoj četvrtini poraza od Memfis Grizlisa (106:93) prošle sedmice, odmorio je ostatak tog meča, ali se vratio već na sledećem.

I dalje nije sigurno da li će Ol Star centru biti potrebna operacija, ali je on kratko rekao: "Trenutno ne".

Hauard je protiv Sansa imao 9 poena i 14 skokova za 29 minuta na parketu. Lejkersi su poraženi posle niza od tri pobede. U narednih 12 dana Lejkerse očekuju gostovanja Minesoti, Detroitu, Bruklinu, Bostonu, Šarlotu i na kraju turneje Majami Hitu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: