Stanković za B92: "Zadovoljni smo"

Kapiten Srbije Dejan Stanković rekao je za B92 da je zadovoljan žrebom za četvrtfinale Lige šampiona.

Izvor: B92

Petak, 19.03.2010.

14:33

Default images

U petak su u Nionu izvučeni parovi četvrtfinala, a Inter će nakon herojskog izdanja i pobede nad Čelsijem, u borbi za polufinale igrati protiv moskovskog CSKA koji je izbacio Sevilju. „Mogli smo i mnogo, mnogo gore da prođemo. Zadovoljni smo, posle treninga smo se složili svi u svlačionici da smo zadovoljni."

"Mislim da imamo realne šanse da prođemo u polufinale i onda se ukršatmo sa pobednikom duela Barsa – Arsenal“, rekao je Stanković za B92.

Stanković ipak smatra da među najboljih osam u Evropi nema lakih rivala.

„Put prema polufinalu je realan. Opet kažem, ne sme biti potcenjivanja. Ako je CSKA stigao u četvrtfinale, sigurno nije stigao slučajno, već zato što poseduje kvalitet. Ja opet kažem, sigurno je da ćemo mi dobro spremiti te dve utakmice protiv njih, i nadamo se da idemo dalje“, rekao je srpski kapiten.

Ukoliko Inter prođe moskovski CSKA, naredni protivnik će mu biti pobednik duela Barselona – Arsenal. Stanković kaže da njegova ekipa dobro zna sa kim se ukršta, ali da će o tome razmišljati kada za to dođe vreme.

„Pa ne, znamo sa kim se ukrštamo, ali o tome nećemo razmišljati dok ne prođemo CSKA. Ipak, i pre CSKA mi gledamo naše prvenstvo gde smo izgubili dosta bodova u poslednjih pet kola, i moramo i o tome da razmišljamo.“

Inter u narednom kolu Serije A Inter već u subotu ima težak ispit pošto gostuje Palermu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: