Radnički pobednik Liga Kupa Srbije

Košarkaši Radničkog Basketa osvojili su Liga Kup Srbije i tako se plasirali na završnicu Kupa Radivoja Koraća koja će biti održana u Nišu.

Izvor: B92

Sreda, 03.02.2010.

21:51

Default images

Ekipa sa Čukaričke padine je u finalu Liga Kupa savladala valjevski Metalac sa 70:57 (18:10, 13:10, 19.11, 20:26) i pridružila se Partizanu, Crvenoj zvezdi, Hemofarmu, FMP-u, Radničkom iz Kragujevca, OKK Beogradu i upravo Metalcu na finalnom turniru koji će biti održan od 18. do 21. februara.

Borbenom partijom i odličnom odbranom ekipa Radničkog je već posle prvog poluvremena imala 11 poena prednosti, a u drugom je ona rasla i preko 20 poena. Ipak, tim iz Valjeva je u poslednjoj deonici uspeo da spreči ubedljiviji poraz.

Najefikasniju u ekipi Radničkog bio je Nikola Marković sa 24 poena, Stefan Živanović postigao je 11, a Ivan Smiljanić osam poena. Pobednički pehar kapitenu osvajača kupa Srbije, Bojanu Subotiću, uručio je v.d. generalnog sekretara Košarkaškog saveza Srbije Zoran Gavrilović.

Žreb za ovogodišnji Kup Radivoja Koraća biće održan u četvrtak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: