Mladost iz Lučana istupila iz lige

Skupština fudbalskog kluba Mladost iz Lučana donela je odluku o istupanju tog tima iz Superlige zbog teške finansijske situacije.

Izvor: B92

Sreda, 02.07.2008.

11:34

Default images

U saopštenju za javnost rukovodstvo Mladosti ističe da je bilo primorano na ovakav potez zbog nemogućnosti da se izvrši revizija i deponovanje novčanih sredstava.

Skupština kluba ovlastila je Upravni odbor da nastavi pregovore sa rukovodstvom Borca iz Čačka oko saradnje dvaju klubova, a konačna odluka o budućnosti kluba najavljena je za 4. jul. Očekuje se da će Mladost nastaviti sa radom kao filijala Borca, a takmičiće se u Srpskoj ligi.

Prema Statutu zajednice superligaša, pravo da popuni upražnjeno mesto ima prvi klub ispod crte za ispadanje iz lige, a to je Smederevo, koje je ispalo iz lige kroz baraž posle poraza u dvomeču sa beogradskim Radom.

Mladost je prošle sezone zauzela 7. mesto u Superligi, sa 2 boda iznad zone ispadanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: