Micić: Ovo nas čeka na Evrobasketu

Plejmejker Srbije Vasilije Micić je bio važna karika u timu Svetislava Pešića u meču protiv Slovenije u kom je doživljen poraz rezultatom 97:92.

Izvor: SS

Sreda, 17.08.2022.

23:05

Micić: Ovo nas čeka na Evrobasketu
Foto: Starsport/Peða Milosavljeviæ

Micić je meč završio sa 17 poena, osam asistencija i pet uhvaćenih lopti, ali nije bio preterano nezadovoljan posle meča.

"Složio bih se da je bila dobra utakmica za gledanje. Izvanredna je atmosfera. Ovo je bio dobar test za nas u ovom trenutku priprema", rekao je Micić i dodao:

"Mislim da smo odigrali na solidnom nivou, a oni su izvanredno, pogotovo Luka. Ali, to je nešto što će nas očekivati u svakom meču na Evropskom prvenstvu. Potrebno je da se ohlade glave, da se spremimo za sledeći trening i idemo dalje", podvukao je plejmejker Srbije.

"Orlovima" sledi put u Nemačku na turnir gde će već u petak rival biti Italija, dok će u subotu igrati protiv Nemačke ili Češke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: