Brejdi i šampioni izbačeni posle neverovatne drame! VIDEO

Los Anđeles Remsi plasirali su se u finale NFC konferencije u NFL-u posle velike drame na "Rejmond Džejms" stadionu na Floridi.

Izvor: SS

Nedelja, 23.01.2022.

23:45

Brejdi i šampioni izbačeni posle neverovatne drame! VIDEO
Foto: Profimedia

Oni su na gostujućem terenu nadigrali aktuelne šampione Tampa Bej Bakanirse i slavili trijumf rezultatom 30:27 (10:3, 10:0, 7:10, 3:14).

U borbi za Superboul narednog vikenda Remsi će igrati na domaćem terenu protiv divizijskog rivala, San Francisko 49-ersa.

Branilac titule Tampa Bej i najtrofejniji igrač svih vremena Tom Brejdi su pred sopstvenom publikom delovali neprepoznatljivo u većem delu susreta, ali najviše jer su Remsi na obe strane terena tokom tri četvrtine bili zaista dominantni.

Krenuli su fild golom, a onda i sa dva vezana tačdauna, najpre Blantona, a onda i najboljeg hvatača Kupera Kapa koje je bilo dugačko čak 70 jardi. Na poluvremenu je razlika iznosila 20:3, a potom je i kvoterbek Metju Steford "snikom" poentirao za 27:3.

Činilo se da je tu kraj, ali Baksi su najpre postigli fild gol, a onda i oteli loptu Kuperu Kapu, izazvali fambl i potom je Brejdi stvorio poziciju iz koje je Leonard Furnet poentirao za 27:13. Zatim se ušlo u haotičan period meča sa nekoliko izgubljenih lopti na sopstvenim polovinama, ali i propuštenim šansama da se rezultat promeni.

Brejdi i Bakanirsi su mogli da smanje zaostatak, ali i Remsi da se odlepe na tri poseda razlike. Nisu uspeli.

Nije bilo poena sve do tri i po minuta pre kraja kada je Brejdi bacio bombu ka Majku Evansu koji je uhvatio pas dug 55 jardi pored svoje "verne senke" Džejlena Remzija i postigao tačdaun za 27:20. Remsima je bilo dovoljno da osvoje samo 10 jardi i novi prvi daun. Ali umesto toga, usledila je neverovatna drama!

Trčali su gosti preko Kema Ejkersa, ali je Ndamakon Su izazvao fambl koji je Tomu Brejdiju omogućio dva i po minuta pre kraja da sa 30 jardi dođe do tačdauna za izjednačenje i produžetak. Šta mislite, da li je Brejdi to iskoristio? Naravno da jeste.

Leonard Furnet je utrčao u end zonu na 42 sekundi pre kraja za izjednačenje na 27:27! Ali, ostalo je previše vremena za Remse i Metjua Steforda koji je ipak pokazao da je ozbiljan kvoterbek.

Poslao je dva dugačka pasa ka Kuperu Kapu, od kojih je drugi bio dugačak skoro 50 jardi i taman dovoljan da se postavi fild gol za kikera Geja.

On je to iskoristio i, iako povređen, lako poentirao za konačnih 30:27.

Neverovatan meč!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: