Crvena zvezda predstavila dresove za novu sezonu

KK Crvena zvezda predstavila je nove dresove za sezonu pred nama.

Izvor:

Sreda, 15.09.2021.

09:30

Crvena zvezda predstavila dresove za novu sezonu
Foto: KK Crvena zvezda

Kao i do sada, na novim dresovima dominiraju tradicionalne crveno-bele pruge.

"Tradicija, retro dizajn i prošlost kombinovani su sa današnjicom, uspesima i svim motivima koji krase Crvenu zvezdu danas – a to najbolje oslikava ‘naša linija života‘ koja se nalazi na poleđini dresa, ispod zastave Srbije", navodi se u saopštenju.

Osim dve garniture crveno-belih dresova (u kojima na jednoj osim tanjih crvenih linija dominira bela boja na leđima, a na drugoj crvena) ekipa će u novoj sezoni nositi i treću, plavu garnituru na gostujućim utakmicama, a koja će ove sezone imati izmenjen dizajn.
Foto: KK Crvena zvezda
Košarkaši Crvene zvezde dobili su pred start nove sezone i personalizovane majice za zagrevanje, a ostala oprema za trening i za slobodno vreme je takođe u prepoznatljivim crveno belim bojama, kao i plavim.
Foto: KK Crvena zvezda
Podsetimo, zbog velikog broja povreda košarkaši Crvene zvezde neće otputovati u Grčku gde je trebalo da odigraju dve pripremne utakmice.

Zvezda sezonu otvara 24. septembra mečom protiv Splita u okviru ABA lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: