"Odluka sudija je bila nerealna"

Košarkašice Srbije su u sredu uveče uspele da se izbore sa domaćom selekcijom, Španijom, ali i sudijskim odlukama na meču 1/4 finala EP.

Izvor: MT

Četvrtak, 24.06.2021.

13:15

Foto: Profimedia

Poslednjih nekoliko sekundi regularnog dela bili su dramatični, a u prvom planu su bili arbitri, koji su poklonili Španiji dva slobodna bacanja.

Uvinja je bila polovična, ušlo se u produžetak, a na kraju je slavila Srbija rezultatom 71:64.

"Ne želim da se vraćam na to. Situaciju 'Lopta ne laže' sam imala sa istim tim sudijom na utakmici protiv Crne Gore. Desilo se da su šutirale dva bacanja i oba promašile. Takva situacija je bila i juče, nas je Bog pogledao i mi smo zaslužile da idemo u polufinale", rekla je Jelena Bruks i dodala:

"Ovo je bila nerealna odluka sudije, ali nije uspeo da ih vrati u život i donese pobedu Španiji, tako da je Srbija u polufinalu."

Naredni rival Srbije je selekcija Belgije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: