Radonjić pred Olimpijakos: Da pokušamo

Čeka nas meč u kome moramo da budemo spremni da igramo dobro i da pokušamo da budemo konkurentni, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić.

Izvor: SN

Četvrtak, 04.03.2021.

11:30

Radonjić pred Olimpijakos: Da pokušamo
foto: Djordje Kostic / STARSPORT

Dejan Radonjić je govorio na konferenciji za medije uoči gostovanja Olimpijakosu u 28. kolu Evrolige.

"U napornom ritmu, žešćem nego naši rivali, idemo u Atinu na narednu utakmicu. Olimpijakos, tim sa kvalitetom ogromnim iskustvom, igračima koji su ostvajali titule prvaka Evrope. Potpuno nam je jasno da nas čeka meč u kome moramo da budemo spremni da igramo dobro i da pokušamo da budemo konkurentni. Nadam se da ćemo svakako moći da koristimo još ponekog igrača, što bi bilo značajno, ali što u ovakvom ritmu bez treninga nije jednostavno. Mi smo od kraja januara u ovakvoj situaciji, sada je mart, i nadam se da ćemo u ovakvom rasporedu utakmica znati da prevaziđemo tu situaciju što kvalitetnije", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaš crveno-belih Aleksa Uskoković ističe da je Olimpijakos vrlo kvalitetna ekipa i da posebno igra dobro kod kuće u Pireju.

"Iako gubimo utakmice u neizvesnim završnicama, bez obzira na sve ove velike probleme, čini mi se da napredujemo konstantno, kao da će doći taj momenat, i očekujemo ga što pre, kada ćemo moći da „prelomimo" ovakve neizvesne utakmice i da pobedimo. Znamo svakako da će biti teško, ali očekujem da možemo da pobedimo u Atini", rekao je Uskoković koji igra debitantsku sezonu u Evroligi.

"Imam veliku podršku saigrača i trenera, uživam u svakom minutu i sekundu na parketu, i sve mi deluje pomalo nestvarno. Nadam se da ću kroz sve te utakmice i iskustvo koje stičem još više napredovati", rekao je mladi bek Crvene zvezde.

Olimpijakos trenutno ima skor 11-16, Crvena zvezda 7-20, a duel dva tima igra se sutra od 20 sati u dvorani "Mira i Prijateljstva".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: