I Partizan imao navijače na tribinama

Nakon što je Crvena zvezda u meču Evrolige protiv Fenerbahčea imala podršku sa tribina, isti slučaj bio je i sa Partizanom u Evrokupu protiv Trenta.

Izvor: SS

Četvrtak, 14.01.2021.

14:40

I Partizan imao navijače na tribinama
Foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto

Crno-beli su u sredu uveče savladali Italijane sa 71:43, a onda taj trijumf proslavili sa stotinak navijača u dvorani "Ranko Žeravica".

Uprkos propisanim merama kriznog štaba Vlade Republike Srbije da u zatvorenom protstoru nije dozvoljeno okupljanje više od pet osoba, crno-beli ističu da je sve bilo po propisima.

"Mi smo postupali po važećim pravilnicima! Niko nije postupao mimo zakona, mi kao odgovoran klub postupamo isključivo u skladu sa zakonom. Šanse za zaražavanje na našoj utakmici su mizerne, jer se sve epidemiološke mere strogo poštuju i kontrolišu. Utakmici su prisustvovali članovi skupštine kluba, Upravnog odbora, članovi komisija i sponzorskog pula", rečeno je iz Partizana za "Telegraf".

I Partizan je, kao i Crvena zvezda pre nekoliko dana, imao isto objašnjenje, te da su svi u dvorani bili dezinfikovano i sa maskama.

"Dodali bismo i da su svima pre ulaska u dvoranu bile dezinfikovane ruke i noge, da im je merena temperatura, da su poštovali distancu i da su nosili maske. Takođe, prisutni u hali, sa sve službenim licima su zauzeli 3 posto kapaciteta dvorane", dodali su iz Humske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: