Muslin podržao Vidića protiv FSS: S njim i u rat

Slavoljub Muslin, nekadašnji selektor Srbije, govorio je o otvorenom pismu Nemanje Vidića i kritikama na račun FSS.

Izvor: MS

Subota, 21.11.2020.

21:55

Muslin podržao Vidića protiv FSS: S njim i u rat
Pedja Milosavljevic/Starsport

Muslin je u izjavi za Novosti poručio da nije iznenađen zbog reči svog učenika još iz doba Crvene zvezde.

Baš je iskusni stručnjak bio spomenut u Vidićevom pismu, gde se kritikovala odluka čelnika FSS što je smenjen iako je izborio plasman na Mundijal u Rusiji.

"Nije me iznenadila njegova reakcija i to otvoreno pismo. Vidić je, pre svega, izuzetno pravedan čovek. Očigledno je da ga boli sve ovo što se dešava u srpskom fudbalu. U potpunosti se slažem sa svim što je naveo u svom obraćanju fudbalskoj Srbiji", rekao je Muslin za Novosti.

Muslin priznaje da ga boli celokupna situacija u srpskom fudbalu i to što ni posle dve decenije "Orlovi" ne mogu na EURO.

"Mene odavno ne interesuje rad u srpskom fudbalu i sa te strane nemam nikakve zadnje namere kada pričam o onome na šta je Nemanja Vidić pre dva dana direktno ukazao. Ja sam sa srpskim fudbalom, dakle, završio. Ali, jednostavno, boli i mene sve ovo, kao čoveka i trenera".

O ličnosti bivšeg asa Mančester junajteda ima samo reči hvale.

"Apsolutno niko ne treba da sumnja u iskrenost Vidićevih reči. On je jednostavno takav, pošten do srži. Tog čoveka možeš da uzmeš pod ruku i sa njim ideš u rat", zaključio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

145 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: