Milošević: Misli su nam već na derbiju

Fudbaleri Partizana su misilma već u polufinalu kupa koji u sredu igraju protiv Crvene zvezde, smatra njihov trener Savo Milošević.

Izvor: SN

Subota, 06.06.2020.

19:45

Milošević: Misli su nam već na derbiju
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Subotički Spartak je rezultatom 3:2 pobedio Partizan u utakmici 28. kola Linglong Superlige Srbije.

Trener Partizana Savo Milošević izjavio je da skoro ništa nije funkcionisalo jer su igrači već mislima u meču protiv Crvene zvezde u polufinalu Kupa u sredu.

"Nemam dovoljno vremena da ispričam šta sve nije funkcionisalo. Glava nije bila danas u utakmici, očigledno su usmerene misli ka derbiju, a to je već u startu problem. Mi moramo da popravimo mnogo stvari ako želimo da budemo bolji. Rekao sam već da mi se mnoge stvari individualno ne dopadaju, a izgleda da sada i grupa postaje problem", rekao je Milošević posle utakmice za TV Arena sport.

Crno-beli su ovim porazom napravili lošu uvertiru uoči polufinala Kupa protiv Crvene zvezde, a ujedno i ugrozili drugo mesto na tabeli, jer sada imaju samo dva boda više od Vojvodine, kojoj u poslednjem kolu gostuju u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: