"Najbolji tim ABA lige i Evrokupa dobio je srednji prst!" FOTO

Bivši košarkaš Partizana Ratko Varda oglasio se posle odluke Evrolige da prekine tekuću sezonu i sa istim timovima uđe u sledeću.

Izvor: SS

Ponedeljak, 25.05.2020.

19:07

Foto: StarSport

On je putem Instagrama izrazio ogorčenost zbog ovakvog raspleta u dva najjača evropska košarkaška takmičenja.

"Možda će sada nekim ljudima biti jasno da je FIBA federacija košarke uvek bila, a ULEB privatni bankomat moćnika. Najbolja ekipa u ABA i ULEB kupu (Evrokupu) ne dobija apsolutno ništa osim jednog velikog srednjeg prsta! Iako je bio glavni favorit za osvajanje i ABA lige i ULEB kupa", napisao je Varda.
Nije se tu zaustavio sa kritikama.

"U Evroligi ima mesta za tim koji nikad nije osvojio jedan jedini trofej i koji postoji par godina. I možda ću opet biti 'onaj bivši košarkaš' koji lupa gluposti jer mu je dosadno, ali ABA liga je cirkus koji ti ne donosi apsolutno ništa zbog koje domaća košarka ide u provaliju".

"Svaki sportista i svaka sportska ekipa bi trebalo da budu nagrađeni jer su bili najbolji te godine. Sad ćemo videti da li će MZT i Borac Čačak ući u ABA ligu ili će i to da se poništi. Cirkus!", zaključio je bivši košarkaš crno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

155 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: