Serena: Federer je GOAT, na terenu i van njega

Serena Vilijams, najbolja teniserka svih vremena, podsetila se Hopman kupa održanog 2019. godine kada je igrala u timu SAD.

Izvor: PT

Utorak, 31.03.2020.

13:55

Serena: Federer je GOAT, na terenu i van njega
Photo by Paul Kane/Getty Images

Vilijams je igrala u dublu sa Frensisom Tijafoom, dok su sa druge strane mreže bili predstavnici Švajcarske – Rodžer Federer i Belinda Benčić.

"Bila sam uzbuđena, to mi je bukvalno bio meč karijere. Sama činjenica da igrate protiv nekoga koje tako veliki i protiv nekog kojeg zaista cenite, a pritom u meču koji je bitan – ne dešava se tako često", rekla je Amerikanka.

Federer i Vilijams u karijeru su osvojili ukupno 43 Grend slema – Švajcarac 20, a Amerikanka 23.

"Bilo je sjajno igrati protiv nekoga ko je u prajmu, baš kao što sam i ja bila, oboje smo bili na vrhuncu. Federer je najveći teniser svih vremena, na terenu i van njega", dodala je Serena.

Inače, Švajcarska je u tom duelu pobedila Ameriku sa 2:1. Federer i Vilijams su pobedili i u singlu, dok je dubl pripao Švajcarskoj.

Titula je na kraju pripala Rodžeru i Belindi koji su u finalu savladalu Nemačku, odnosno Aleksandra Zvereva i Anđelik Kerber.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: