Zvezdin razvojni tim se u Antaliji sprema za napad na Superligu

Razvojni tim Crvene zvezde će se za nastavak sezone spremati u Antaliji.

Izvor: B92

Petak, 17.01.2020.

10:03

Zvezdin razvojni tim se u Antaliji sprema za napad na Superligu
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Fudbaleri Grafičara će 3. februara otputovati na pripreme u Tursku gde će brusiti formu za prolećni deo sezone i nastavak borbe za plasman u Superligu Srbije.

Grafičar je dominirao u jesenjem delu Prve lige Srbije sa 43 boda iz 23 utakmice, ostavivši iza sebe Metalac, Zlatibor i Bačku.

Kao priznanje za sjajne igre i dobre rezultate, u prvi tim Crvene zvezde prekomandovani su: Strahinja Eraković, Jug Stanojev i Željko Gavrić, nosioci igre Zvezdine filijale tokom jeseni.

Grafičar će u Antaliji imati četiri provere pred nastavak sezone.

Prva utakmica je zakazana za 5. februar, a protivnik je ukrajinski Lavov, a tri dana kasnije, Zvezdin "B" tim će snage odmeriti sa rumunskim Petrolulom.

Nakon toga, slede dve prijateljske utakmice sa poljskim ekipama Podbeskidzie (12. 2) i Legnica (15. 2).

Potom se "Grafosi" vraćaju u Srbiju, gde ih čeka prvi izazov u vidu gostovanja Radničkom iz Pirota koji je na programu 29. februara
Standings provided by Sofascore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: