Gazeta: Gagić i Pecarski zajedno u Arisu

Doskorašnji tandem Partizana Marko Pecarski - Đorđe Gagić od naredne sezone će nastupati za grčki Aris.

Izvor: LN

Petak, 23.08.2019.

21:25

Gazeta: Gagić i Pecarski zajedno u Arisu
photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Tu informaciju prenela je renomirana grčka Gazeta.

Pecarski je u petak dobio raskid ugovora sa crno-belima od KSS, a sada će se, kako se navodi, preseliti u Aris, klub čije je boje branio njegov otac Miroslav od 1991-1994. godine.

19-godišnjak je kod Andree Trinkijerija prošle sezone šansu dobijao "na kašičicu", te na osam mečeva igrao prosečno 7,8 minuta i dolazio do proseka od 2,1 poena i 1,3 skokova.

Njegovim stopama poći će i iskusni centar Gagić, kojem je na kraju sezone istekao ugovor sa vicešampionom Srbije.

Gagić je u karijeri igrao za Mornar, Hemofarm, Partizan, Gacijantep, Brindizi, Tenerife, Istanbul Bašakšehir, Jesilgirešun.

Povremeni reprezentativac Srbije je prethodne sezone, igrajući u ABA ligi, prosečno beležio 6,8 poena i 2,7 skokova po meču.

Podsetimo, još jedan košarkaš Partizana preseliće se u Grčku – Stefan Janković će najverovatnije biti igrač AEK-a u sezoni 2019/20, kao pozajmljen igrač crno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: