Mornar ne staje: Došao bivši as Reala i Olimpijakosa

Košarkaški klub Mornar nastavio se da je pojačava, pa je u svoje redove doveo slovenačkog centra Mirzu Begića.

Izvor: LN

Ponedeljak, 15.07.2019.

14:16

Mornar ne staje: Došao bivši as Reala i Olimpijakosa
photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

34-godišnji Begić u Mornar je došao nakon što je prethodnu sezonu proveo takođe u ABA ligi, igrajući za ljubljansku Olimpiju.

Iskusni Slovenac je sedmo pojačanje Barana u ovom prelaznom proku, pošto su prethodno ugovore potpisali Džejkob Pulen, Damir Markota, Derek Nidam, Brendis Rajli Ros, Sead Šehović i Milko Bjelica.

Begić je prethodne sezone prosečno beležio 8,8 poena uz 4,4 skoka po meču. On je prethodno u karijeri nastupao za Žalgiris, Real Madrid, Olimpijakos, Laboral Kuću, Bilbao...

Iz prošle sezone u sastavu tima su ostali Uroš Luković, Nemanja Vranješ, Radoje Vujošević, Vukota Pavić i Marko Mugoša.

Mornar je pojačanjima pokazao da ozbiljno želi da napadne plej-of ABA lige i ponovi uspeh iz 2018. godine, kao i da ostavi dobar utisak u FIBA Ligi šampiona, gde se nalaze u poslednjem kolu kvalifikacija (Benfika ili Groningen).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: