Brazil razbio Peru i pogurao Venecuelu ka četvrtfinalu

Fudbaleri Brazila sa 4:0 pobedili su ekipu Perua i kao prvoplasirani iz grupe A odlaze u nokaut fazu Kopa Amerike.

Izvor: SN

Subota, 22.06.2019.

23:05

Brazil razbio Peru i pogurao Venecuelu ka četvrtfinalu
Photo by Alessandra Cabral/Getty Images

Brazilci su bili apsolutni favoriti grupe A i to breme su izneli na najbolji mogući način, pošto grupe napuštaju kao prvoplasirani sa 7 osvojenih bodova, uz 8 postignutih golova i bez primljenog pogotka.

U poslednjem meču su igrali ne samo za sebe već i za reprezentaciju Venecuele, kojoj je trebao što veći poraz Peruanaca kako bi se uz Brazil plasirali u četvrtinu finala Kopa Amerike.

Brazil je rano došao do vođstva, Kazemiro je već u 12. minutu utakmice doveo "Karioke" do prednosti, da bi drugi pogodak koji je postigao Firmino već obišao planetu.

Golman Perua Pedro Galjese je loše ispucao loptu pogodivši Firmina u leđa, da bi lopta potom pogodila stativu, odbila se do Firmina koji je lako obišao Galjesea i postigao drugi gol na susretu.

Na 3:0 povisio je Everton u 32. minutu utakmice, a konačan rezultat je postavljen u drugom poluvremenu, pošto je Dani Alves u 53. minutu bio strelac, a tačku je u 90. minutu stavio Vilijan.

Što se tiče Venecuele, oni su sa 3:1 pobedili Boliviju zahvaljujući golovima Makiza (dva puta) i Martinesa dok je počasni pogodak za Boliviju postigao Leonel Žustinijano.

Brazil sa 7 osvojenih bodova ide u četvrtfinale kao prvoplasirani i sa sobom vode Venecuelu koja je sa 5 bodova završila kao druga u grupi A.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: