Drama u Ćezeni, mladi Francuzi do pobede nad Engleskom u nadoknadi

Mlada fudbalska reprezentacija Francuske pobedila je u Ćezeni Englesku sa 2:1, u utakmici prvog kola Grupe C na Evropskom prvenstvu u Italiji i San Marinu.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 18.06.2019.

23:27

Drama u Ćezeni, mladi Francuzi do pobede nad Engleskom u nadoknadi
EPA-EFE/ALESSIO MARINI

Bio je to odličan meč koji je rešen u nadoknadi vremena autogolom defanzivca Kristal Palasa Arona Van-Bisake.

Francuzi su lako mogli da izbegnu dramu u finišu, da su uspeli da iskoriste dva jedanaesterca, verovatno ne bi čekali na kasni rasplet, ali će i ovako biti zadovoljni.

U 25. minutu posle dosuđenog penala fudbaler Liona Musa Dembele nije iskoristio penal, tačnije golman Engleske Din Henderson je zaustavio njegov udarac.

Umesto toga, Engleska je povela u 54. minutu golom Fila Fodena, bio je to udarac sa ivice kaznenog prostora u levi donji ugao.

Posle toga Francuska je ponovo promašila penal, kada je neprecizan u 66. minutu bio Usem Auar, fudbaler liona je pogodio levu stativu gola Engleske.

Francuzi su ipak pobedili golovima u samoj završnici. Izjednačio je Žonatan Ikone u 89. minutu, a pobedu "trikolorima" doneo je reprezentativac Engleske Aron Van-Bisaka, koji je postigao autogol u petom minutu nadoknade vremena.

Ranije u toku dana u Grupi C Rumunija je pobedila Hrvatsku sa ubedljivih 4:1.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: