Jokić napokon dobio "ulogu" u američkoj seriji VIDEO

Nikola Jokić našao se u popularnoj animiranoj seriji američkog "Bličer riporta".

Izvor: LN

Nedelja, 09.06.2019.

09:50

Jokić napokon dobio
Foto: Screenshot Youtube/Bleacher Report

Taj američki medij već šest godina pravi parodiju na temu NBA lige i serije "Igra prestola", u kojoj se najvažnija događanja u NBA prate kroz izmišljeno srednjevekovno kraljevstvo "Igre prestola".

U najskorijoj epizodi, finalnoj šest sezone, glavni akter su Kevin Durent i Patrik Beverli, a omaleni plejmejker Klipersa pokušava da nagovori Kej Dija da dođe u Los Anđeles.

U nastavku epizode akcija se seli u "kuću Baksa", gde lik Erika Bledsoa pokušava da digne posrnule saigrače na noge, posle poraza u finalu Istoka, dok lik Nikole Mirotića misli da je možda najbolje da svi pokušaju testiraju ponude.

Na kraju serije pojavljuje se i lik našeg Nikole Jokića, koji je predstavljen kao "Džoker".

Ovaj "vitez kuće Nagetsa" nije uradio ono što svi na kraju epizoda učine, već je na duhovit način konstatovao da Denver i on nikada nisu ni pomenuti u ovom serijalu i sve zaključio rečima: "Šou je glup, nemojte da se pretplaćujete na njega".

Preporučujemo vam da odgledate celu epizodu, pogotovo ako ste fan NBA i "Igre prestola", a ukoliko želite da preskočite do dela u kojem je Nikolin lik prebacite na 7:43.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: