Teodosić se, ipak, nije dogovorio sa CSKA

Od povratka Miloša Teodosića u redove moskovskog CSKA ipak neće biti ništa, obelodanio je predsednik ruskog kluba Andrej Vatutin.

Izvor: LN

Petak, 26.04.2019.

12:45

Teodosić se, ipak, nije dogovorio sa CSKA
Foto: Starsport/Pedja Milosavljeviæ

Vatutin je demantovao navode španskog portala "encestando" u kojima se navodi da je do dogovora između CSKA i Miloša za narednu sezonu već došlo.

Ruski biznismen je otkrio da razgovora o povratku 32-godišnjeg srpskog plejmejkera u Moskvu nije ni bilo.

"Samo neke neobične slučajnosti i okolnosti mogu da objasne navode iz Španije pred naš meč sa Baskonijom. Pričao sam sa Milošem pre nedelju dana, ali ne o košarci. Pričali smo o našim porodicama. Njegovi navijači i protivnici mogu da se smire. Niko nije ništa potpisao, niti se ikako obavezao", rekao je Vatutin za "TASS".

Teodosić je nastupao za CSKA od 2011-2017. godine i sa tim ruskim klubom osvojio jednu titulu Evrolige, nakon čega se preselio u SAD i priključio Los Anđeles Klipersima.

Klipersi su ga otpustili ranije ove godine i od tada je bez kluba.

Inače, Vatutinov CSKA ima prednost od 2-1 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige protiv španske Baskonije. Četvrti meč na programu je u Vitoriji u petak u "Fernando Buesa Areni" od 20 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: