Sreda, 10.04.2019.

17:00

Trener Salcburga preuzima Menhengladbah sledeće sezone

Trener Salcburga Marko Roze od naredne sezone vodiće Borusiju Menhengladbah, objavio je nemački klub.

Izvor: B92

Trener Salcburga preuzima Menhengladbah sledeće sezone
Foto: Getty Images

Roze je ove sezone došao do osmine finala Lige Evropa sa austrijskim timom, pošto je prethodno eliminisan od Crvene zvezde u baražu za Ligu šampiona.

Na mestu trenera Borusije zameniće Ditera Hekinga, kome na kraju sezone ističe ugovor. Nije saopšteno na koliko je potpisan ugovor sa Rozeom.

"Roze je u prethodnih šest godina rada u Salcburgu imao izvanredan rad i oduševljeni smo što će biti naš trener od naredne sezone", izjavio je sportski direktor Borusije Maks Eberl.

Roze se u medijima tokom sezone pominjao kao potencijalni trener Volfsburga, Hofenhajma i Šalkea.

Borusija Menhengladbah se bori za Ligu šampiona i trenutno ima četiri boda manje od četvrtoplasiranog Ajntrahta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

23 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: