Svi sijaju – samo je Jokić i dalje "dečko iz Sombora" FOTO

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, poznat je po skromnosti, a to ga očigledno neće promeniti iako je potpisao ugovor vredan 147 miliona dolara.

Izvor: PT

Nedelja, 12.08.2018.

13:15

Svi sijaju – samo je Jokić i dalje
Foto: Getty Images

Medij iz Kolorada koji se zove "Denver Stiffs" intenzivno prati Nagetse, a kako je sada ofsezona i nema utakmica, okačili su zanimljiv post na društvenoj mreži "Fejsbuk".

U naslov su stavili "Kada igrači Nagetsa izađu u provod, to urade u stilu... Pa, svi osim Jokića".

Logično je da se radi o šali na Jokićev stajling, koji su svi navijači Denvera prihvatili i pozdravili skromnost srpskg košarkaša.

Dobro je poznata i Jokićeva izjava posle potpisivanja ugovora, kada je rekao da kao mali nije sanjao novac i velike ugovore, već pobede i titule.

"Nikad nisam sanjao da potpišem veliki ugovor nego da se zabavljam i osvajam trofeje. Ugovori su sastavni deo ovog posla, ali najvažnije su pobede. Za ovo su zaslužni i moja porodica, braća, devojka, bivši treneri", rekao je Jokić pre mesec dana.

Inače, radi se o slici koju je Jokić postavio na Instagram u papučama, šorcu, majici i kapetanskom kapom.
Ovde možete pogledati i post "Denver Stiffs" i Jokićeve saigrače koji blješte i sijaju u provodima širom sveta, ali i Nikolu ispred lađe "Tatjana".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: