Bamberg se zahvalio i ispratio Luku Mitrovića iz kluba

Srpski košarkaš Luka Mitrović i Brose Bamberg su raskinuli saradnju, posle godinu dana od Lukinog odlaska u Nemačku.

Izvor: B92

Subota, 21.07.2018.

21:40

Bamberg se zahvalio i ispratio Luku Mitrovića iz kluba
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

On je prošlog juna potpisao ugovor sa evroligašem koji je ove sezone ostao bez titule u Nemačkoj, ali i van plej-ofa u EL.

"Hvala Luka. Prekidamo ugovor sa 25-godišnjim Srbinom. Obe strane su se dogovorile da ne pričamo o detaljima odluke i ugovora koji ističe 2020. godine. Naravno, želimo Mitru sve najbolje u budućnosti i brz oporavak", navodi se u kratkom saopštenju kluba.

Sezonu Luke Mitrovića su obeležile povrede. Kada je igrao, bio je na proseku od 4.2 poena i 3.1 skok po meču za nešto manje od 14 minuta u igri na 16 mečeva Evrolige.

Nešto bolje je bilo u domaćem prvenstvu gde je srpski krilni centar prosečno imao 7.7 poena i 4.6 skokova za 13 minuta.

Polovinom juna je podvrgnut novoj operaciji kolena, zbog čega će biti van terena minimum četiri meseca. Očekuje se da se vrati na teren u oktobru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: